Piškotki

Piškotek je majhna datoteka, ki je shranjena na disk vašega računalnika in za to namestitev potrebuje vaše dovoljenje. Ko se strinjate, je datoteka shranjena. Piškotki omogočajo spletni aplikaciji, da z vami komunicira kot z individualno osebo. Naša spletna aplikacija lahko svoje operacije prilagodi vašim potrebam in nastavitvam s tem, ko zbira in si zapomni informacije o vaših preferencah.

Piškotki so namenjeni delovanju spletne strani in shranjevanju nastavitev ter prijave.

Poleg teh spletna stran uporablja piškotke za vodenje statistik ogleda strani in piškotke, ki nam pomagajo bolje razumeti obnašanje uporabnikov in nam povejo, kateri deli naše spletne strani so bili obiskani. Piškotki pospešujejo in merijo učinkovitost naših spletnih storitev. Ti podatki nam pomagajo analizirati spletni promet in izboljšati našo spletno stran tako, da bolj odgovarja potrebam naših obiskovalcev. Te podatke uporabljamo samo v statistične namene in so zatem iz našega sistema odstranjeni.

Piškotki nam nikakor ne dajejo nobenega dostopa do vašega računalnika ali katerihkoli drugih informacij o vas, razen tistih, za katere ste se odločili, da nam jih posredujete. Sami se lahko odločite, ali piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina brskalnikov avtomatsko sprejme piškotke, vendar lahko običajno spremenite nastavitve brskalnika tako, da piškotkov ne bo sprejemal. V tem primeru morda ne boste mogli v polnosti izkoristiti vse prednosti naše spletne strani.

Seznam piškotkov

Piškotki, ki so shranjeni za čas seje, so uničeni, ko se vaša seja zaključi (oz. ko se zapre brskalnik).

Persistenčni piškotki obstajajo tudi po končani seji in se hranijo dokler ne poteče čas, ki je naveden v piškotku.

Sledita seznam piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta in seznam piškotkov družabnih omrežij in spletne analitike. Nastavitve za piškotke lahko spreminjate tudi v vašem spletnem brskalniku.

Nujno potrebni piškotki za delovanje spletnega mesta

Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in osnovne funkcionalnosti. Uporabnikom omogočajo delovanje spletne strani in osnovno uporabniško izkušnjo.

Seznam piškotkov, ki jih shranjujemo in opis podatkov, ki jih ti piškotki vsebujejo:

Ime piškotkaOpis piškotkaIzvorTip piškotka
currencyVaša izbrana denarna valuta.lastenpersistenčni (30 dni)
OCSESSIDIdentifikator vaše seje v času brskanja po spletni strani.lastendokler je vaš brskalnik prižgan
agreed_with_cookie_policyShranjena vrednost politike piškotkovlasten
PHPSESSIDlastenpersistenčni (30 dni)
tk_ailastenpersistenčni (30 dni)
woocommerce_cart_hashlastenpersistenčni (30 dni)
woocommerce_items_in_cartlastenpersistenčni (30 dni)
woocommerce_recently_viewedlastenpersistenčni (30 dni)

Piškotki družabnih omrežij in spletna analitika

Omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dodatne funkcionalnosti, ki jih brez njihove uporabe ne bi mogli nuditi. Piškotki družabnih omrežij omogočajo deljenje vsebin in povezovanje s prijatelji na družabnih omrežjih. Spletna analitika omogoča, da spremljamo uporabo spletne strani, s čimer jo lahko izboljšujemo in nadgrajujemo.

Ime piškotkaOpis piškotkaIzvorTip piškotka (privzeta življenjska doba)
__atuvcVtičnik za deljenje stranilastenpersistenčni (30 dni)

Povezave do drugih spletnih strani

Na naši spletni strani so lahko objavljene povezave do drugih zanimivih spletnih strani. Po kliku na kakršnokoli od teh povezav odidete z naše spletne strani in mi nimamo nikakršnega nadzora nad to drugo spletno stranjo. Zato ne moremo odgovarjati za zaščito in zasebnost vaših podatkov, ki jih posredujete pri obisku drugih spletnih strani. Ta izjava o varstvu osebnih podatkov za druge spletne strani ne velja. Priporočamo previdnost in ogled izjave o varstvu osebnih podatkov spletne strani, ki si jo ogledujete.

0
    0
    Košarica
    Trenutno nimate v košarici nobenega artikla.Nazaj v trgovino